Exclusieve verspreiding

Bij exclusieve folderverspreiding is er sprake van het apart verspreiden van reclamedrukwerk, waarbij uw folder volledig los verspreid kan worden. Het doel van de exclusieve folderverspreiding is de hoogste attentiewaarde te realiseren in combinatie met een wijd bereik. Daarbij kan er altijd gerekend worden op een hoge bezorgkwaliteit van meer dan vijfennegentig procent.

Om een hoge attentiewaarde te creëren is exclusieve folderverspreiding de beste keuze om een hoge conversie te realiseren.

U kunt via de losse verspreiding tegen scherpe tarieven een breed publiek bereiken met uw reclamedrukwerk. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheid om het bereik van uw reclamefolders zo efficiënt mogelijk te laten worden. U kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor folderverspreiding op grond van doelgroepselectie. Ook een plan voor verspreiding of een meting van resultaten via onze partners behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen u exclusieve verspreiding bieden vanaf vijftigduizend reclamefolders.

Vraag aanvullende informatie aan via info@folderverspreiding.net of dien gelijk een aanvraag in voor een offerte exclusieve folderverspreiding.

De voordelen van exclusieve folderverspreiding:

-Optimale bezorgkwaliteit met maximaal bereik

-Via dagelijkse postbezorging met maximaal twee andere reclamefolders

-Folders worden los bezorgd

-Bepaal zelf het moment van exclusieve folderverspreiding

-Hoogste attentiewaarde

Selectieve verspreiding van folders

Als u met het reclamedrukwerk een speciale doelgroep wenst te bereiken in een afgebakend gebied, zoals een wijk of postcodegebied, dan kunt u gebruikmaken van selectieve verspreiding van folders. Het kennen van de doelgroep biedt u het voordeel dat het verspreidgebied van de folders aanzienlijk verkleind kan worden.

Bij ons bent u voor de selectieve verspreiding van folders op het juiste adres. Wij maken namelijk gebruik van segmentatie instrumenten en brengen op basis van honderden verschillende kenmerken precies in beeld waar uw doelgroep woont. Op die manier is het zelfs mogelijk om in een specifiek deel van een woonwijk uw reclamedrukwerk te laten bezorgen. Dat leidt tot een hogere conversie. Neem voor deze mogelijkheid vrijblijvend contact op.

Meetresultaten

U kunt te weten komen wat het effect en het bereik is van de verspreiding van de reclamefolders. Er kan gekeken worden naar twee varianten van folders, waarbij onderzocht wordt welke folder voor u tot de beste resultaten heeft geleid. In plaats van het vergelijken folders kunnen ook twee folderverspreiders met elkaar worden vergeleken. Het voordeel is dat u daardoor een duidelijk inzicht krijgt in het rendement dat met het budget behaald kan worden.

Vraag gelijk een offerte voor exclusieve folderverspreiding aan via info@folderverspreiding.net.

Previous post:

Next post: