Haal het beste rendement met een huis aan huis campagne

Wij kunnen u een perfecte kwaliteit bieden voor folderverspreiding tegen zeer lage prijzen.

Folderverspreiding.net zorgt voor het behalen van een maximaal rendement uit uw huis aan huis campagne. Daarvoor maken wij gebruik van het traject dat one stop shopping wordt genoemd. Wij kunnen naast het verzorgen van het drukwerk van uw folder ook zorgen voor een complete verspreiding. Bij folderverspreiding.net bent u aan het juiste adres.

De folderverspreiding kan plaatsvinden op verschillende niveaus, variƫrend van plaatselijk of provinciaal niveau tot een landelijke verspreiding of folderverspreiding op postcode. De folders kunnen in een sealpakket bij de doelgroep terechtkomen, maar ook afzonderlijk worden bezorgd. U kunt daarbij eventueel gebruikmaken van de gratis doelgroepselectie.

U kunt voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte folderverspreiding meteen contact opnemen met info@folderverspreiding.net

In onze dienstverlening maken wij gebruik van uitstekende partners. Dat betekent dat u kunt rekenen op een huis aan huis campagne van een hoge kwaliteit drukwerk en folderverspreiding.

Een uitstekende kwaliteit voor lage prijzen, daar kunt u van ons verwachten. In de verschillende disciplines van huis aan huis verspreiding en drukwerk hebben wij contact met de betreffende marktleiders. Onze scherpe tarieven voor het compleet verzorgen van het traject van uw huis aan huis campagne vindt u nergens anders. Nederland kent op het gebied van huis aan huis folderverspreiding een maximaal bereik van 6,5 miljoen adressen. Uw folders kunnen terechtkomen in alle brievenbussen van Nederland.

Voor een vrijblijvende offerte folderverspreiding kunt u contact opnemen met info@folderverspreiding.net

Previous post:

Next post: