Tips

Wij bieden u de mogelijkheid aan van verspreiding in het gebied of regio, waar u dat wenst. Of de verspreiding nu landelijk, plaatselijk, regionaal of op basis van de postcode zal plaatsvinden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om geadresseerd of ongeadresseerd drukwerk. U kunt kiezen voor verspreiden in een sealpakket me andere bekende retailers of voor een exclusieve losse verspreiding. Van de doelgroepselectie kunt u gratis gebruikmaken.

Consumenten zijn nog altijd gehecht aan de reclamefolders, die via verspreiding bij hen in de brievenbus terechtkomen. Recalmefolders zijn niet voor niets een machtig marketinginstrument, waarbij consumenten in de verleiding worden gebracht om de aangeboden producten te kopen en diensten af te nemen. De consument stelt daarbij wel eisen aan de vormgeving en uitstraling van de reclamefolders. Een losbladig velletje belandt al snel in de prullenbak, maar een perfect uitziende reclamefolder wordt bewaard door de consument.

Wij werken samen met partners, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. U krijgt dan ook de garantie dat de huis aan huis campagne ten aanzien van het drukwerk en de verspreiding perfect verzorgd zal worden.

 

Tip 1: val op

Consumenten krijgen wekelijks met een groot aanbod van folders te maken, die via verspreiding bij hen thuis wordt bezorgd. Het is gebleken dat opvallend reclamedrukwerk eerder de aandacht trekt van consumenten en dat leidt weer tot een snellere aankoop van producten. Veldkamp Marktonderzoek heeft uit een onderzoek de conclusie getrokken dat indien consumenten de folder daadwerkelijk bekijken, de kans groot is dat er daarop actie volgt. Verder bleek dat in een verhouding van zeven tot tien andere bewoners ook de reclamefolder bekijken, zodat er in één huishouden meerdere potentiële kopers benaderd worden.

Tip 2: Regelmatige verspreiding

Consumenten ervaren het als prettig als er op gerekend kan worden dat elke week dezelfde reclamefolder in de brievenbus valt. Daar wordt bij het aankoopgedrag door consumenten dan ook rekening mee gehouden. Een eenmalige actie van verspreiden zal dan ook niet tot grote successen leiden. Een regelmatige verspreiding van folders zal meer succes oogsten. Het is aan te raden om voor regelmatige verspreiding te kiezen.

Tip 3: Herkenning van het merk

Herkenning van het merk, bijvoorbeeld aan het logo van het bedrijf vinden consumenten belangrijk. Supermarkten en bouwmarkten zijn er bijvoorbeeld op gericht om de herkenbaarheid onder consumenten te vergroten. Het artikel ´Sterk merk bouwen´ geeft hierin nog meer inzicht.

Tip 4: Diverse mediakanalen

Door van meerdere mediakanalen gebruik te maken kunnen de afzonderlijke kanalen elkaar versterken. Een aanbieding op televisie kan bijvoorbeeld op korte termijn erna gevolgd worden door het verspreiden van een reclamefolder. Dat zal zeker een versterkend effect tot gevolg hebben.

Tip 5: Website of online webwinkel

In het reclamedrukwerk kan er naar de eigen website verwezen worden. Zo wordt consumenten de gelegenheid geboden om online meer informatie over het bedrijf te verkrijgen of om zelfs online producten te kunnen bestellen.

 

Tip 6: Kortingsbonnen

U kunt altijd overwegen om kortingsbonnen als aanbieding op te nemen. De kortingsbon kan meegenomen worden naar de winkel, waar de consument bij aankoop en tegen inlevering van de bon korting krijgt.

Verspreiding is mogelijk op landelijk niveau, maar ook per postcodegebied, per plaats of per provincie. Deze mogelijkheid wordt geboden voor ongeadresseerd en geadresseerd reclamedrukwerk. De folders worden verspreid in een sealpakket met reclame van andere retailers of op basis van een exclusieve verspreiding met of zonder gratis doelgroepselectie.

U kunt via info@folderverspreiding.net geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw huis aan huis campagne.

Previous post:

Next post: