Folders laten bezorgen

U profiteert bij ons van scherpe tarieven als wij uw folders bezorgen. De laatste jaren heeft de bezorging van folders een grote stap vooruit gemaakt en altijd nog vallen er wekelijks folders in de brievenbussen van de meeste huishoudens in Nederland. Er is nog altijd sprake van een groeiende interesse van de consumenten in het ontvangen van reclamedrukwerk.

Als u de folders door ons laat bezorgen, hebt u ook de mogelijkheid om een grote groep geĆÆnteresseerde consumenten te bereiken. Daarbij wordt uiteraard het complete traject verzorgd, zodat u er geen werk van hebt en toch een grote potentiĆ«le doelgroep op een eenvoudige manier kunt bereiken. Neem contact met ons op en wij verzorgen voor u een offerte voor folders bezorgen.

De folders kunnen door ons op elk niveau bezorgd worden. Daarbij kunt u denken aan aantallen van twintigduizend folders die op lokaal niveau worden bezorgd tot een bereik van alle Nederlandse huishoudens. U hebt de keuze tussen geadresseerd of ongeadresseerd reclamedrukwerk met de optie om de folders los of gesealed te laten bezorgen.

Neem voor een offerte of voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Previous post:

Next post: