Ingesealde verspreiding, bezorging in een sealpakket

U kunt uw folder op uiteenlopende manieren laten verspreiden, namelijk via bezorging in een sealpakket of exclusief. Voor de ingesealde verspreiding wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke folie. Op die manier wordt het milieu gespaard en komt uw folder netjes en droog op de plaats van bestemming aan.

Kant en klare folderpakketten worden door de bezorgers verspreid in heel Nederland of op een ander niveau. Elk pakket heeft een code, zodat de folderpakketten te traceren zijn. Indien er zich onvolkomenheden voordoen, kan de reden daarvoor snel bekend en hersteld worden. Het spreekt voor zich dat de bezorgkwaliteit met sprongen vooruit is gegaan na de invoering van het sealpakket. Bovendien waarderen niet alleen de retailers de folders in een sealpakket te verspreiden, maar de consumenten ook.

De consument vindt het prettig om meerder folders tegelijk in een pakket te krijgen. Huis-aan-huis folders worden om die reden nog meer gewaardeerd. Een droog pakket met reclamefolders ontvangen wordt meer op prijs gesteld dan een losse gekreukte folder.

In Nederland worden de sealpakketten bij distributiecentra verwerkt. Elk centrum beschikt over meerdere opleglijnen, zodat de folders per wijk kunnen worden verwerkt. Deze bedrijven zijn vierentwintig uur per dag in werking en wekelijks worden er dan ook meer dan twintig miljoen folders geseald tot een pakket. Vervolgens zijn er twintigduizend bezorgers die de verspreiding van de folderpakketten voor hun rekening nemen.

Wij bieden u verspreiding van folders aan op landelijk niveau, maar ook op kleinere schaal, zoals per postcode, gemeente of plaats.

Kies voor folderverspreiding in een sealpakket en informeer vandaag nog naar de mogelijkheden via info@folderverspreiding.net.

Previous post:

Next post: