Reclamefolders met de beste waardering

De folder van de keten Kruidvat is door de consumenten wederom uitgeroepen tot de best gewaarde reclamefolder. De folder van Blokker bezet de tweede plaats en de HEMA staat met de reclamefolder op positie drie. Met betrekking tot de supermarkten worden de folders van de Albert Heijn het meest gewaardeerd en die wordt gevolgd door de Lidl.

 

Waardering van folders

Kruidvat is al vaker het hoogst gewaardeerd op het gebied van folders, maar de reden van waardering heeft wel een wijziging ondergaan. De wijziging is onder meer opgetreden door de economische crisis, waardoor consumenten meer dan ooit geneigd zijn om naar aanbiedingen te kijken. Voorheen werden de vormgeving en de leuke artikelen als belangrijke reden voor een hoge waardering gebruikt. De beste prijs voor producten kunnen vinden is in tijden van crisis dus een belangrijke reden om de waardering voor een folder uit te spreken.

 

Belangrijk marketinginstrument

De reclamefolder is een belangrijk marketinginstrument en zelfs zo belangrijk dat het qua marketingmiddel zelfs op de derde plaats staat. Het reclamebereik van ongeadresseerd drukwerk heeft dan ook een lange periode een stijging ondergaan. De reclamefolder staat hoog in de top tien van mediamiddelen en is de populariteit van de folder naar verwachting ook de komende jaren nog hoog.

 

Meer interesse in folders

In tijden waarin de koopkracht achteruit gaat neemt de interesse van consumenten in folders toe. De consument kan het geld maar één keer uitgeven en let daarom goed op aanbiedingen in folders. Bedrijven kunnen daarop inspelen door artikelen met kortingen aan te bieden in de reclamefolders.

 

Previous post:

Next post: