Lokale verspreiding van folders

Door geheel Nederland zijn wij de specialist op het gebied van het verspreiden van reclamefolders met de keuze voor een landelijke bezorging, regionale verspreiding of bezorging in grote steden, zoals:

Amsterdam, Den Haag,  Rotterdam, Utrecht, Almere, Tilburg, Eindhoven, Haarlem, Nijmegen, Groningen, Breda, Arnhem, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Enschede, Leiden, etc…

Maak een keuze uit diverse mogelijkheden, zoals gevouwen laten verspreiden met ander reclamedrukwerk in een geseald pakket. Deze pakketten worden huis aan huis verspreid en uit onderzoek is gebleken dat de consument daar gemiddeld vijfenveertig minuten per week tijd aan besteed. U hebt ook de mogelijkheid om de folders op een exclusieve wijze te laten verspreiden als een los exemplaar via de post. Deze wijze kent de hoogste attentiewaarde en kent een bezorgkwaliteit van bijna honderd procent.

 

U kunt folders laten verspreiden vanaf 15 euro per duizend exemplaren. Het drukken en verspreiden van folders is al mogelijkheid vanaf 18 euro per duizend stuks. Exclusief verspreiden, gesealed of ongesealed behoort tot de mogelijkheden.

 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via info@folderverspreiding.net.

 

 

Previous post:

Next post: