Verspreiding en huis aan huis reclame

Wij bieden u tegen een geweldig scherp tarief de beste kwaliteit aan in folderverspreiding.

Folderverspreiding.net zal ervoor zorgen dat u uit de huis aan huis campagne het maximale kunt halen. Er wordt door ons dan ook een traject van one stop shopping aangeboden. Folderverspreiding.net verzorgt graag voor u het hele traject van drukwerk en/of verspreiding van uw folder. Uiteraard vanaf het begin tot het eind.

Er kan door ons verspreiding worden aangeboden op verschillende terreinen, zoals op basis van een postcodegebied, een landelijke verspreiding, per plaats of in een hele provincie. Bovendien kunt u de keuze maken voor een ongeadresseerde verspreiding of een geadresseerde verspreiding van folders en drukwerk. Verder kunt u kiezen voor een unieke losse verspreiding of voor een verspreiding in een sealpakket met andere bekende retailers.

Ons streven is het leveren van de beste kwaliteit tegen een scherp tarief. Wij hebben contacten met de verschillende marktleiders in de diverse disciplines ten aanzien van de huis-aan-huis verspreiding. Wij kunnen u op het gebied van drukwerk tarieven aanbieden voor het one stop shopping traject, die nergens anders worden aangeboden.

In Nederland ligt het maximale bereik op 6,5 miljoen huishoudens. Wij zorgen ervoor dat uw campagne bij alle brievenbussen in Nederland wordt bezorgd.

Voor aanvullende informatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen

Previous post:

Next post: