Folders verspreiden het werkt!

Er zijn in de mediasector meerdere adviseurs werkzaam, die menen dat folders verspreiden via ongeadresseerde brievenbusreclame ouderwets en statisch is, maar de feiten wijzen anders uit.

U kunt direct contact opnemen met info@folderverspreiding.net voor een vrijblijvende prijsopgave verspreiding vanaf 16,- per duizend stuks!

Wij kunnen u folderverspreiding bieden variërend van een landelijk niveau tot postcodegebied en van plaats tot provincie. Verspreiding is mogelijk vanaf een aantal van twintigduizend exemplaren tot maar liefst 6,5 miljoen huishoudens. U kunt kiezen voor geadresseerd of ongeadresseerd drukwerk en voor een exclusieve verspreiding of voor verspreiding in een sealpakket met drukwerk van andere retailers.

Ook kunnen wij uw drukwerk verzorgen tegen een bijzonder scherpe prijs.

U kunt vandaag nog contact opnemen met ons voor een vrijblijvende prijsopgave folderverspreiding.

  • Geseald of ongeseald verspreiden, exclusief of met andere folders
  • Verspreiden vanaf € 16,- per duizend stuks
  • Drukken inclusief verspreiden vanaf €18,- per duizend stuks op 135 grams papier
  • Geheel Nederland, alle postcodes

De folder is nog altijd een efficiënt reclamemiddel. De functie van de folder is bij elke consument bekend en draagt bij aan de communicatie tussen bedrijf en consument. De consumenten worden door het aanbieden van een folder rechtstreeks aangesproken. Folders verspreiden is nog altijd een aantrekkelijk marketinginstrument voor uw huis aan huis campagne en zal dat nog lang blijven.

Na reclame op televisie en in dagbladen neemt de brievenbusreclame een stevige derde positie in, daarbij afgaande op de bruto bestedingen. De bruto besteding is rond het bedrag van 650 miljoen euro per jaar gelegen. Een derde deel van dit bedrag wordt besteed aan folders en tweederde deel wordt besteed aan geadresseerd drukwerk.

Er is wel een trend waarneembaar dat de uitgaven een dalende lijn kennen. Dit betekent niet dat de folder minder populair is geworden, maar wel dat de kosten door een efficiënte manier van folders verspreiden lager zijn geworden. De drukkers concurreren met elkaar en dat leidt eveneens tot lagere prijzen. Het aantal folders loopt in tegenstelling tot de kosten nog altijd op. Jaarlijks worden er ongeveer twaalf miljard folders bezorgd bij huishoudens. Als dit per huishouden wordt bekeken, dan blijkt dat de huishoudens elk dertig folders per week ontvangen. De retailers herkennen het succes en blijven dan ook folders verspreiden voor de huis aan huis campagnes.

Folders verspreiden kunt u aan ons overlaten. Wij bedienen heel Nederland of alleen bepaalde regio’s, afhankelijk van uw wensen. 20.000 exemplaren of 6,5 miljoen folders, bij ons kunt u terecht voor kwalitatief drukwerk en folderverspreiding. U kiest of het om ongeadresseerd drukwerk of geadresseerd drukwerk gaat. Folders verspreiden kan op exclusieve basis, maar ook samen in een sealpakket met reclame van grote landelijke opererende retailers.

U kunt direct contact opnemen met info@folderverspreiding.net voor een vrijblijvende prijsopgave verspreiding vanaf 16,- per duizend stuks!

 

Previous post: