Folderverspreiding.net brengt uw boodschap tot de deur

Folderverspreiding.net biedt de mogelijkheid uw boodschap door middel van een huis aan huis verspreiding van reclamedrukwerk bij alle huishoudens in Nederland te bezorgen. Onze partners beschikken over maar liefst zestigduizend bezorgers, die elk jaar weer meer dan twaalf miljard magazines, samples, brochures en folders in de brievenbussen bezorgen. Ook u hebt zeker weten al eens een folderpakket van één van onze partners ontvangen.

De huis aan huis verspreiding vindt plaats op alle niveaus, zoals een landelijke folderverspreiding, provinciale folderverspreiding en regionale folderverspreiding. U kunt hier de mogelijkheden van huis aan huis campagnes bekijken:

  • Traject van one stop shopping

Uw campagne wordt verzorgd vanaf het ontwerp tot en met de brievenbus.

  • Verzorging van uw drukwerk

Vanaf 50.000 exemplaren tot 6,5 miljoen exemplaren kunnen wij het complete drukproces verzorgen

  • Reguliere verspreiding (voorweeks)

Uw folder, brochure of andere reclameuiting wordt samen met ander drukwerk geseald bezorgd op maandag en dinsdag

  • Exclusieve verspreiding

Exclusieve verspreiding kan op willekeurige dagen van de week plaatsvinden. Uw folder zal in dat geval via de reguliere post worden verspreid in combinatie met drukwerk van maximaal twee niet concurrerende partijen.

  • Verspreiding via verkooppunten/filialen

Rondom de door u gewenste verkooppunten/filialen of dealerpunten zal de verspreiding plaatsvinden in de vorm van cirkelgesegmenteerde verspreiding.

  • Continue folderverspreiding

In het magazijn wordt een voorraad van uw drukwerk opgeslagen, waarvan de verspreiding zal plaatsvinden op momenten en in hoeveelheden, die u aangeeft.

  • Verspreiding op basis van postcode

U kunt zelf de postcodes kiezen, waar uw doelgroep zich bevindt of wij kunnen dit voor u doen voor de basisverspreidingsmethode.

  • Selectieve verspreiding van folders

Op basis van de door u geselecteerde socio-economische en demografische kenmerken zal een selectieve verspreiding van folders plaatsvinden.

  • Sampling op niveau

Uw samples kunnen op lokaal, regionaal of landelijk niveau worden verspreid, waarbij de verspreiding plaatsvindt op basis van socio-economische en demografische aspecten.

U kunt voor een vrijblijvende offerte contact opnemen met info@folderverspreiding.net

De verspreiding wordt op alle niveaus aangeboden, zowel landelijk, per plaats, op regionaal niveau als op basis van de postcode. Dat kan zowel geadresseerd reclamedrukwerk zijn als ongeadresseerd drukwerk en exclusief of samen met ander drukwerk van retailers in een sealpakket worden verspreid.

Previous post:

Next post: