Exclusieve verspreiding van folders

Bij een exclusieve verspreiding van folders wordt alleen uw folder huis aan huis bezorgd. Door voor deze exclusieve optie te kiezen, creëert u met de reclamefolder de hoogste attentiewaarde bij de consument. Bovendien kunt u het bereik zo groot mogelijk maken als u zelf wenst. De bezorgkwaliteit bij de exclusieve verspreiding van folders ligt zeer hoog op een percentage van meer dan 95 procent.

Kwalitatief gezien is de keuze voor exclusieve folderverspreiding de beste keuze met een hoge conversie.

 

Wenst u ook een groot publiek te bereiken met de exclusieve verspreiding van folders? Wij verzorgen dat graag tegen een voordelig tarief voor, want Bron Media werkt met diverse partners samen op het gebied van losse verspreiding. Bron Media geeft u graag advies om het bereik van uw reclamefolders zo groot mogelijk te maken. Er kunnen daarvoor diverse instrumenten worden ingezet, zoals doelgroepselectie, resultaatmeting via partners of het opstellen van een verspreidingsplan. Wij bieden u de beste optie van exclusieve verspreiding vanaf vijftigduizend reclamefolders.

 

U kunt van ons een vrijblijvende offerte voor exclusieve verspreiding van folders ontvangen of meer informatie krijgen via info@folderverspreiding.net.

 

U profiteert van de volgende voordelen:

 

ü  Optimale kwaliteit met groot bereik

ü  Folders worden via dagelijkse post bezorgd met maximaal twee andere stuks

ü  Los in de brievenbus zonder gesealed te zijn

ü  Zelf keuzemoment van verspreiding bepalen

ü  Hoge attentiewaarde leidt tot hogere conversie

 

Exclusieve selectieve folderverspreiding

Indien u folders wilt laten bezorgen bij een bepaalde doelgroep in een specifieke wijk of postcodegebied, dan is selectieve folderverspreiding een uitstekende optie. U kunt via Folderverspreiding.net laten weten welke doelgroep u wilt bereiken en onze partners zullen daarvoor zorgen. Het verkleinen van een gebied van verspreiding is mogelijk als u uw doelgroep kent.

 

Bron Media heeft verschillende segmentatie instrumenten tot de beschikking, waarbij op basis van driehonderd kenmerken eenvoudig in beeld gebracht kan worden waar uw doelgroep woont. U kunt daar uw voordeel mee doen door het reclamedrukwerk uitsluitend in een specifiek wijkdeel te laten bezorgen in plaats van de folders in alle brievenbussen van de wijk te laten bezorgen. De kansen op een hoge conversie worden daardoor zeker vergroot. Neem vrijblijvend contact op met Bron Media om ook van de voordelen te profiteren.

 

Meetbare resultaten

Uiteraard wilt u resultaten zien en wij kunnen u meetbare resultaten bieden. Zo is het mogelijk om de resultaten van twee foldervarianten met elkaar te vergelijken. De meting zal uitwijzen welke folder het beste resultaat oplevert. Een andere optie is het vergelijken van twee verspreiders, zodat u inzicht kunt krijgen in de manier waarop het meeste rendement kan worden behaald voor het budget.

 

U kunt vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen voor exclusieve folderverspreiding of voor meer informatie contact opnemen via info@folderverspreiding.net.

Previous post:

Next post: