Verspreiding reclamefolders

Bent u op zoek naar een professionele partij om uw reclamefolders te laten drukken en vervolgens huis-aan-huis te verspreiden? In dat geval bent u Folderverspreiding.net precies op het juiste adres.

Met betrekking tot het laten drukken van reclamefolders zijn wij de beste keuze en dat geldt ook voor de verspreiding van het drukwerk.

U kunt ons vrijblijvend een e-mail zenden, waarna wij gelijk contact met u zullen opnemen om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Uiteraard wordt dat gevolgd door een op maat gemaakte offerte voor het laten drukken van reclamefolders en de verspreiding ervan. U bent door ons te kiezen elk geval voordelig uit.

Met betrekking tot de folderverspreiding bieden wij meerdere mogelijkheden. Er is de optie van een sealpakket, waarin uw folder samen met andere reclamefolders van bekende retailers wordt opgenomen. Er is echter ook een optie om uw folder in de naweek exclusief te laten verspreiden. De diversiteit ten aanzien van de selectie van het bezorggebied is nog groter, want het bezorggebied waar uw doelgroep zich bevindt kan onder meer geselecteerd worden op basis van demografische aspecten.

Een op maat gemaakte selectie behoort bij ons tot de mogelijkheden. Neemt u dan ook gerust geheel vrijblijvend contact op via info@folderverspreiding.net.

De verspreiding vindt onder meer plaats op landelijk niveau, provincie, plaats of postcode.

Previous post:

Next post: